DE WINKEL

In onze winkel in Amsterdam West is het allemaal begonnen. De plek waar je kunt genieten van een bredere selectie ambachtelijke en biologisch gecertificeerde ice cream popsicles en goede koffie. Een bijzonder fijne manier om een mooie dag te beginnen of af te sluiten. In onze winkel kun je kiezen uit twaalf verschillende smaken waaronder een limited edition.
De winkel is onze proeftuin. Hier laten wij onze vaste klanten als eerste kennismaken met nieuw ontwikkelde smaken en vragen wij hun mening. Alleen zo kunnen wij dichter bij het perfecte ijsje komen qua smaak en textuur.

AL ONZE SMAKEN

AARDBEI POPSICLE BIO

SORBETTO | FRUITIJS

Een lekker verfrissende fruitsorbet boordevol aardbeien. Aardbeien zijn rijk aan vitamine C, dus het eten van deze sorbet is een lekkere manier om aan je dagelijkse portie te komen!

Allergenen: geen
Kcal: 84 per popsicle

VIETNAMESE ICED COFFEE POPSICLE BIO

GELATO | ROOMBASIS

Vietnamese ijskoffie wordt bereid met sterke koffie, gecondenseerde melk als zoetstof en ijsklontjes. De popsicle laat je terugverlangen naar Zuidoost-Azië.

Allergenen: melk
Kcal: 150 per popsicle

BLOEDSINAASAPPEL POPSICLE BIO

SORBETTO | FRUITIJS

Een te gek lekkere en verfrissende sorbet met een licht bitter tintje. Een lekkere mix van bloedsinaasappel en sinaasappel. Perfecte verkoeling op de warmere dagen.

Allergenen: geen
Kcal: 92 per popsicle

HIBISCUS MET FRAMBOOS POPSICLE BIO

SORBETTO | FRUITIJS

Mijn oma maakte vroeger van de frambozen uit de tuin een heerlijke frambozensaus. Deze saus vormde de basis voor alle toetjes en was altijd een succes. De smaak van deze friszure hibiscus thee (biologisch) gecombineerd met frambozen, brengt mij als klein jongetje meteen weer terug aan de eettafel van mijn oma. Een fijne herinnering en een heerlijk ijsje.

Allergenen: geen
Kcal: 90 per popsicle

KOKOS MANGO POPSICLE BIO

SORBETTO | FRUITIJS

Een heerlijke mix van romige kokos met mango. Wat wil je nog meer op een mooie lente dag! Geschikt voor veganisten.

Allergenen: geen
Kcal: 148 per popsicle

SALTED CARAMEL POPSICLE BIO

GELATO | ROOMBASIS

Een prachtige huisgemaakte karamel vormt de basis van deze lekkere popsicle. Gecombineerd met een vleugje fleur de sel als tegenhanger. Een must try voor alle karamel liefhebbers.

Allergenen: melk
Kcal: 140 per popsicle

WITTE CHOCOLADE MET FRAMBOOS BIO

GELATO | ROOMBASIS

Een heerlijke gelato popsicle met een combinatie van Belgische witte chocolade (vanille) en een verfrissend zuurtje van de framboos.

Allergenen: melk
Kcal: 140 per popsicle

YOGHURT AARDBEI POPSICLE BIO

GELATO | ROOMBASIS

Een lekker friszure aardbeien yoghurt popsicle met al het goede van chiazaad. Een van onze bestsellers.

Allergenen: melk
Kcal: 139 per popsicle

FRAMBOOS POPSICLE BIO

GELATO | ROOMBASIS

Simpelweg een heerlijke popsicle waar het friszure van framboos samenkomt met het zachte van room.

Op de foto: framboos-popsicle met een dip van donkere, Belgische chocolade en witte chocolade.

Allergenen: melk
Kcal: 138 per popsicle

CHOCOLADE HAZELNOOT POPSICLE BIO

GELATO | ROOMBASIS

De combinatie van chocolade en hazelnoot is er een uit de schoolboeken. Van chocoladepasta’s tot bonbons, het is favoriet van velen en mag ook bij IJsmanschap natuurlijk niet ontbreken. Te gekke chocolade en geroosterde hazelnoten. Afgebeeld met topping van framboos en witte chocolade.

Allergenen: melk, noten
Kcal: 163 per popsicle

LEMON CHEESECAKE POPSICLE BIO

GELATO | ROOMBASIS

Met trots presenteren wij de lemon cheese cake popsicle, maar dan zonder gluten! Bereid met mascarpone en biologisch citroensap. Een vol romig ijsje met een heerlijke citrus flavour.

Op de foto: de popsicle met witte en donkere chocolade topping.

Allergenen: melk
Kcal: 159 per popsicle

ONZE TOPPINGS

Wij willen niet alleen onderscheidend zijn met ons ijs, ook willen wij vernieuwen met onze te gek lekkere toppings. Maak je ijsje af met een lekker laag chocolade met of zonder geroosterde nootjes. Wij toveren de ijsjes om in eetbare juweeltjes. Bijna te mooi om op te eten.

NO GUILT. JUST PLEASURE!

Bij IJsmanschap is het ijsbereiden tot een ware kunst verheven. Wij gaan de uitdaging aan om ijs te maken zonder synthetische emulgatoren of kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Wij zijn ervan overtuigd dat het beste en gezondere ijs bereid wordt met de beste biologische grondstoffen. Met ons ijs zetten wij de nieuwe norm in biologisch genieten. Enjoy without second thought!

MIS NIETS!

Nieuwe smaken en verkooppunten delen we het eerst op social media. Wil je niets missen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

IJSMANSCHAP IN DE MEDIA

Er wordt veel belangstelling getoond voor IJsmanschap! Hier kun je alle berichten teruglezen.

bekijk de publicaties