OVER IJSMANSCHAP

De missie van IJsmanschap is om verandering te brengen in het saaie en weinig innoverende ijslandschap van Nederland. De huidige ijsmarkt sluit onvoldoende aan bij de moderne consument. Het is ons doel om de lekkerste ijsjes van Nederland te maken, 100% natuurlijk en klimaatneutraal.

“IJS IS KUNST. IEDER IJSJE HEEFT DE POTENTIE EEN KUNSTWERK TE ZIJN”.

BIYU

Mede-eigenaar Biyu is vanaf het begin betrokken bij de oprichting van IJsmanschap. De grote steunpilaar van IJsmanschap. Biyu zorgt ervoor dat iedereen in Nederland kan genieten van ons lekkere ijs.  Het ijs maken laat ze liever over aan Martijn.

MARTIJN

Oprichter Martijn Doets is een purist en gepassioneerde ijsprofessor. Zijn overtuiging is: “IJs is kunst. Ieder ijsje heeft de potentie een kunstwerk te zijn”. Iedere smaak van IJsmanschap komt tot stand door een gebalanceerde samenstelling van natuurlijke en authentieke ingrediënten. Een aardbei heeft andere eigenschappen dan chocolade. Daarom heeft iedere smaak bij ons zijn unieke receptuur. Dit is nodig voor het creëren van het perfecte ijsje. Perfect van smaak en textuur.

CO2-NEUTRAAL ONDERNEMEN

Wij nemen onze verantwoordelijkheid als producent door verantwoord en gezonder ijs te maken. IJs zonder kunstmatige toevoegingen. Afgelopen jaar hebben wij diverse verbeteringen doorgevoerd waarbij wij onze impact op het klimaat beperken. Wij zijn dan ook trots dat wij met ingang van 2018 volledig CO² neutraal ondernemen. Niet alle verbeteringen in duurzaamheid kunnen vandaag worden gerealiseerd, maar elke dag proberen we stapjes te maken.GLUTENVRIJ / VEGAN OPTIES

Al onze ijsjes zijn glutenvrij. Wij hebben ook vegan opties, zoals bijvoorbeeld onze romige Kokos Mango popsicle. Lekker romig en exotisch van smaak en volledig plantaardig.

Bekijk alle smaken


CRAFTED FOR THE MODERN CONSUMER

Het is duidelijk dat de moderne consument beter wil. Betere en duurzaam geproduceerde producten waarbij de negatieve impact op het milieu tot een minimum beperkt wordt.
Wij zijn ervan overtuigd dat een goede klantbeleving bereikt kan worden door consumenten voortdurend te blijven verrassen met de beste en lokaal geproduceerde natuurlijke producten, afgestemd op hun behoefte en eetmoment. Grote winst is te behalen bij ondersteunende of seizoens gebonden productgroepen! Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor resellers.

Word reseller


MIS NIETS!

Nieuwe smaken en verkooppunten delen we het eerst op social media. Wil je niets missen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

IJSMANSCHAP IN DE MEDIA

Er wordt veel belangstelling getoond voor IJsmanschap! Hier kun je alle berichten teruglezen.

bekijk de publicaties