OVER IJSMANSCHAP

De missie van IJsmanschap is om verandering te brengen in het saaie en weinig innoverende ijslandschap van Nederland. De huidige ijsmarkt sluit onvoldoende aan bij de moderne consument. Het is ons doel om de lekkerste ijsjes van Nederland te maken, 100% biologisch.

“IJS IS KUNST. IEDER IJSJE HEEFT DE POTENTIE EEN KUNSTWERK TE ZIJN”.

BIYU

Mede-eigenaar Biyu is vanaf het begin betrokken bij de oprichting van IJsmanschap. De grote steunpilaar van IJsmanschap. Biyu zorgt ervoor dat iedereen in Nederland kan genieten van ons lekkere ijs.  Het ijs maken laat ze liever over aan Martijn.

MARTIJN

Oprichter Martijn Doets is een purist en gepassioneerde ijsprofessor. Zijn overtuiging is: “IJs is kunst. Ieder ijsje heeft de potentie een kunstwerk te zijn”. Iedere smaak van IJsmanschap komt tot stand door een gebalanceerde samenstelling van natuurlijke en biologische ingrediënten. Een aardbei heeft andere eigenschappen dan chocolade. Daarom heeft iedere smaak bij ons zijn unieke receptuur. Dit is nodig voor het creëren van het perfecte ijsje. Perfect van smaak en textuur.

DE KUNST VAN HET BESTE IJS MAKEN

Een bijzonder fragment uit een aflevering (oktober 2019) van VPRO De Reünie. De kunst van het beste ijs maken en het volgen van je echte passie. Van consultant in de financiële dienstverlening naar ijsmaker en oprichting van IJsmanschap.

BIOLOGISCH EN CO2-NEUTRAAL GEPRODUCEERD

Wij nemen onze verantwoordelijkheid als producent door verantwoord en gezonder ijs te maken met de beste biologische grondstoffen. Afgelopen jaar hebben wij diverse verbeteringen doorgevoerd waarbij wij onze impact op het klimaat beperken. Wij zijn dan ook trots dat ons ijs volledig CO² neutraal wordt geproduceerd. Niet alle verbeteringen in duurzaamheid kunnen vandaag worden gerealiseerd, maar elke dag proberen we stapjes te maken.GLUTENVRIJ / VEGAN OPTIES

Al onze ijsjes zijn glutenvrij. Wij hebben ook vegan opties, zoals bijvoorbeeld onze romige Kokos Mango popsicle. Lekker romig en exotisch van smaak en volledig plantaardig.


LANDELIJK VERKRIJGBAAR

Onze lekkere biologische ijsjes zijn landelijk verkrijgbaar en worden thuisbezorgd via Crisp online supermarkt voor knettervers eten. Ben je onderweg dan kun je natuurlijk ook ons ijs halen bij een van de AH To Go winkels verspreidt over heel Nederland.


MIS NIETS!

Nieuwe smaken en verkooppunten delen we het eerst op social media. Wil je niets missen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

IJSMANSCHAP IN DE MEDIA

Er wordt veel belangstelling getoond voor IJsmanschap! Hier kun je alle berichten teruglezen.

bekijk de publicaties